ساخت دستگاه سیل القایی.

ساخت دستگاه پركن,دستگاه سيل القايي,دستگاه ليبل زن,دستگاه استرچ پالت,دستگاه شيرينگ پك

یکشنبه ۰۴ آذر ۰۳

ساخت دستگاه سیل القایی.

ساخت دستگاه سیل القایی

یکی از دستگاه های مهم و کاربردی دستگاه سیل القایی است به عبارتی دیگر این دستگاه در بسته بندی محصولات بسیار مفید است، از دستگاه سیل القایی برای سیل کردن و پلمپ درب انواع قوطی و شیشه و … استفاده می کنند. در روش سیل القایی، یک لایه از ورق آلومینیوم در درون درب بطری یا قوطی قرار می گیرد و درب قوطی بسته می شود. با قرار گرفتن هد دستگاه بر روی در قوطی یا بطری ، وجود میدان مغناطیسی باعث گرم شدن لبه های ورق آلومینیوم شده و در نتیجه به دور دهانه در قوطی می چسبد.

برای اینکه ورق آلومینیوم به درب بالایی ظرف نچسبد ، معمولا از روکش های مقوا یا فوم بر روی ورق آلومینیوم استفاده می شود. دستگاه سیل القایی نیز همانند دستگاه سیل حرارتی از دستگاه های پر کاربرد در صنعت بسته بندی می باشد. البته این دستگاه ها با تکنولوژی بهتر و جدیدتری ساخته می شوند. دستگاه سیل القایی بر خلاف دستگاه بسته بندی سیل حرارتی از تنوع کم تری برخوردار است.

درباره دستگاه سیل القایی

در دستگاه بسته بندی سیل القایی اتوماتیک بدون اینکه دستگاه با ظرف تماس برقرار کند ظرف با سرعت بالا بر روی تسمه نقاله حرکت کرده و از زیر دستگاه سیل عبور می کند که به این صورت کار سیل کردن و پلمپ درب ظرف انجام می شود.

سیل کردن القایی یک فرآیند غیر تماسی است می باشد. ظرف های ( غیر فلزی) را با در پوشی که داخل آن یک واشر درز بندی حرارتی قراردارد درزبندی می کند. به طوری که در برابر انواع آلودگی مختلف از قبیل مایعات، گازها و … نفوذ ناپذیر می شود.

این واشرها می توانند شامل یک لایه تکیه گاه از جنس مقوا یا فوم، یک لایه پارافین، یک لایه نازک آلومینیوم و یک لایه پلیمر حساس به گرما که با جنس ظرف سازگاری دارد باشند.

 

مزایای دستگاه سیل القایی

  • سیل کردن بدون تماس
  • سیل کردن با سرعت بالا
  • سرویس و نگه داری بسیار پائین به علت عدم وجود قطعات مکانیکی زیاد
  • قیمت پائین
  • دستگاه سیل القایی دستی

 

نکاتی در مورد دستگاه سیل القایی

هد به وسیله جریان برق یک میدان مغناطیس ایجاد می کند که ظرف ها بعد از درب بندی با عبور از زیر هد در بازه زمانی کوتاهی سیل می شوند.

بسیاری از تولید کنندگانی که مایعات را بسته بندی می کنند این دغدغه را دارند که اگر مقداری از مایع روی لبه ظرف بریزد عملیات سیل به خوبی انجام نشود.

معمولا نیروی پیچشی وارد شده در هنگام سیل کردن بخش زیادی از مایع ریخته شده بین ظرف و واشر را به بیرون انتقال می دهد و باقیمانده آن در اثر حرارت تبخیر می شود.

دقت داشته باشیم واشری که برای سیل کردن تهیه می کنیم حتما با جنس ظرف هم خوانی داشته باشد.

یک دستگاه بسته بندی سیل القایی از دو بخش اصلی تشکیل می شود: منبع تغذیه و هد القایی.

منبع تغذیه یک مولد برق است که توانایی کار کردن با فرکانس های متوسط تا بالای مورد نیاز برای فرآیند سیل کردن را دارد.

این منبع تغذیه جریان برق لازم جهت ایجاد میدان مغناطیسی توسط هد القایی را تامین می کند.

مکانیزم دستگاه سیل القایی

طرزکار دستگاه سیل القایی بدین صورت است که در داخل پراب دستگاه، سیم پیچی تعبیه شده که می تواند میدان مغناطیسی ایجاد کند. بر طبق قانون فارادی اگر سیمی که هادی جریان الکتریکی است، خطوط میدان مغناطیسی  را قطع کند، در داخل سیم جریان الکتریکی ایجاد می شود.

بر طبق این قانون زمانی که واشر سیل از داخل میدان مغناطیس که توسط پراب ایجاد شده عبور می کند، لایه آلومینیومی به عنوان هادی جریان الکتریکی عمل می کند. جریان الکتریکی در داخل سطح آلومینیومی باعث گرم شدن لایه آلومینیومی می شود و این حرارت به لایه داخلی (مومی) منتقل می شود. با گرم شدن لایه مومی و درب ظرف، این لایه به درب ظرف چسبانده می شود و عمل سیل انجام می شود.

واشر یا همان فویل دستگاه سیل القایی از چند لایه تشکیل شده است. این لایه ها شامل کاغذ کرافت و لایه آلومینیوم فویل شده می باشند. لازم به ذکر است که برای هر نوع ظرف باید از واشر مخصوص به آن استفاده شود. سیل کردن ظروف باعث تازه ماندن محصولات و ممانعت از ورود آلودگی به بسته می شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.