فويل سيل القايي

ساخت دستگاه پركن,دستگاه سيل القايي,دستگاه ليبل زن,دستگاه استرچ پالت,دستگاه شيرينگ پك

یکشنبه ۰۴ آذر ۰۳

فويل سيل القايي

فويل سيل القايي

يكي از دستگاه هاي مهم و كاربردي در صنعت بسته بندي كارخانجات دستگاه سيل القايي است.معمولا براي بسته بندي محصولات غذايي در كارخانجات توليد مواد خوراكي استفاده مي شود.

از اين دستگاه براي بسته شدن درب بر روي شيشه ها و كنسرو ها استفاده مي شود،در حال حاضر دستگاه سيل القايي دستي كاربرد بيشتري دارد زيرا در كارگاه ها و توليدي هاي كوچك مورد استفاده است.

طرز كار دستگاه سيل القايي به اين صورت است كه مواد ترموپلاستيك را توسط حرارت القايي به همديگر مي‌چسباند. مواد ترموپلاستيك موادي هستند كه در برابر حرارت قابل ارتجاع، منعطف يا نرمش پذير هستند.

به طور دقيق مي توان گفت كه وقتي ظرف از زير سيستم سيم پيچ القايي عبور مي كند، فويل آلومينيومي به علت جريان هاي گردابي شروع به توليد حرارت مي كند و گرما را به سمت موم چسب هدايت مي كند، گرما موم را ذوب كرده و به  دهانه ظرف جذب مي شود و باعث محكم چسبيده شدن آن به سرپوش شده و در نهايت ظرف را آب بندي مي كند به همين دليل به دستگاه سيل القايي؛ دستگاه سيل وكيوم القايي نيز گفته مي‌شود.

دستگاه سيل القايي دستي

براي استفاده از دستگاه سيل القايي دستي به اپراتوري نياز داريم كه عمليات سيل يا آب بندي كردن درپوش ظروف را با رول سيل انجام دهد.

ابتدا اپراتور واشر سيل القايي (فويل آلومينيم) را در انتهاي درب ظرف قرارداده و درب ظرف يا بطري را مي بندد، سپس دستگاه سيل القايي دستي را بر روي درب ظرف قرار داده و كليد شروع كار را  فشار دهد.در اين هنگام ميدان مغناطيسي ايجاد شده و حرارت القايي باعث چسبيده شدن واشر فويل به سر بطري يا ظرف مي شود.

كاربرد دستگاه سيل القايي

به طور كلي از دستگاه سيل القايي در كارخانجات توليد مواد غذايي استفاده مي شود اما كاربرد اين دستگاه در در صنايع داروسازي ، صنايع مواد غذايي و خوراكي مانند كارخانه هاي توليد مربا و عسل ، كارخانه هاي توليد لبنيات و هر نوع صنعتي كه محصولات مشابه داشته و نياز به سيل درب قوطي و يا بطري هاي پلاستيكي و شيشه اي محصول خود دارند.

مزاياي استفاده از دستگاه سيل القايي

بسته بندي مقاوم: محافظت در برابر عدم ورود اكسيژن، بخار آب، گرد و خاك، اشعه ماوراء بنفش و…، در بسته‌بندي مد نظر قرار مي‌گيرند. عدم نفوذ پذيري بسته بندي يك فاكتور اساسي و مهم در طراحي بسته‌بندي است.

در بعضي از بسته‌ها از ماده جاذب اكسيژن براي كمك به طول عمر بسته و به ويژه محصول داخل آن استفاده مي‌شود. فشار هواي تعديل شده يا كنترل شده نيز در بعضي از بسته‌هاي غذا گنجانده شده‌است. حفظ كيفيت محتويات داخل بسته و طولاني كردن عمر آن يكي از مهم‌ترين وظايف بسته‌بندي است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.